Jump to content

Egyáltalán nem várt segítség

2019. 05. 13. 13:00

Sokakat izgalommal tölt el, ha vadon élő állatokat láthatnak természetes élőhelyükön. Az emberi beavatkozások miatt ez tényleg különlegesség lehet.

A turisták számára nemcsak a környezet lehet nagyon vonzó, hanem a környezetben élő állatok közelsége is. A tengerek és óceánok lakói pedig még inkább elbűvölik az embert, hiszen földi lényként még mindig lélegzetállító a tengeri élőlények titokzatos világa.

A Föld legnagyobb emlősei a bálnák, ezek közül is kedvelt turistacsalogatók a belugák. Pontosan ezeknek a szép állatoknak a felkutatására és megcsodálására indult egy csapat turista a Norvégiába. A kihajózás sikeres volt, hiszen tényleg találkoztak a szépséges belugákkal, de a nagy izgalom során az egyik turista a vízbe ejtette telefonját.

Hallottunk már olyan történetekről, amely során a vízben rosszul lévő, fulladozó embert mentettek meg bálnák, delfinek. Ezúttal a telefonon segített egy beluga.

A turisták meglepődve vették észre, hogy a mélyből az egyik beluga tart a felszín felé, szájában az elejtett telefonnal. Tudatosan juttatta vissza az állat az ember tulajdonát.

Ilyenkor óhatatlan, hogy az jut eszünkbe, ez a beluga emberségesebb volt, mint némelyik embertársunk. Hát nem csodálatos?!

Lehet, hogy a telefon menthetetlen, de az, hogy egy tengeri élőlény segítsen az embernek, felejthetetlen.

 

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó:)