Jump to content

Ne, már megint esik!

2019. 05. 20. 13:00

Még ha a májusi eső aranyat is ér, az utóbbi időben már egyáltalán nem vágytuk az esőt. Ingerültté és kedvetlenné váltunk a sok eső, a napfény mentes időszaktól.

Éppen ideje volt már, hogy kisüssön a nap. Az amerikai állatkert lakói is abban bíztak, hogy majd kisüt a nap. Minden bizonnyal ki is sütött azóta, de az esőre is szükség van. Azért a gorillakifutó lakói nem bánták volna, ha kisüt a nap. Lehet, hogy már azzal is egyet értettek volna, ha nem esik az eső.

Aznap az állatkert látogatói olyat tapasztalhattak meg a gorillák esetében, mintha csak magukat látták volna. Az eső ugyan kell, ezt mindenki tudja, de van az úgy, hogy vágyunk a napfényre. Pontosan ezt figyelhették meg a gorillacsapat esetében. A hátuk közepére sem kívánták már az esőt. Igyekeztek elhúzódni a heves zápor elől, azért úgy mentek be a zártabb helyükre, hogy a lehető legkevesebb esőcsepp érje őket. Nézzétek csak azt az arckifejezést!

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?v=8c0YlhgUNFU)