Jump to content

Többet szeretett volna, mint kaphatott

2019. 07. 16. 08:00

Állatkertbe látogatni kiváló közösségi kikapcsolódás. A különleges állatok megnézésén túl további ismeretekkel gyarapodhatunk. Egy fiatal férfi ennél is többet akart.

Egy amerikai állatkerti sétája során figyelhetett fel a férfi az idős állatra. Isaac ugyanis már 32 éves, így a csapatban is a rangidős lemúrt képviseli.

A férfi tudatosan Isaac-re pályázott. Tavaly addig merészkedett, hogy a gyűrűsfarkú makik területénél lévő kerítést átvágta, átmászott azon és egy dobozba rakta szerzeményét. Isaac-et abban a dobozban – szellőzés biztosítása nélkül – vitte az otthonába. Valószínűleg hamar rájött, hogy egy makinak semmi keresni valója sincs egy lakásban, így másnak nemes egyszerűséggel abban a dobozban helyezte ki a makit egy hotel elé, amelyben haza is vitte. A dobozra ráírta, hogy hová tartozik a különleges küldemény, így visszakerült régi helyére a túl sokat látott gyűrűsfarkú maki.

Amit a férfi tett, az nem helyes, és természetesen nem maradhatott el a büntetése sem, hiszen veszélyeztette Isaac életét is, azonban azzal, hogy a kerítést kivágta, Isaac társai is kiszöktek a helyükről, így további állatok sorsát is veszélyeztette. Szerencsére sikerült befogni minden makit, és Isaac is visszakerült társai körébe.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)