Jump to content

Túl unalmasnak vélték

2019. 07. 18. 13:00

Azért látogatunk el állatkertbe, hogy különleges állatfajokat közelről szemlélhessünk meg. Egy állatkerti séta nemcsak látnivalókat, de ismereteket is nyújthat.

Az óriáspandák nemcsak különleges állatok, de Kína nemzeti állata is. A veszélyeztetett állatfaj különleges figyelmet kap minden állatkertben, hiszen ajándék, ha egy-egy ilyen intézmény kölcsön kaphat néhány évre egy pandát.

Az összes óriáspanda Kína tulajdonát képviseli. A kínai állatkertben lévő állatok lényegében otthon és oltalomban vannak. Gondolnánk mi.

Csakhogy a látogatók túl unalmasnak vélték az éppen semmit nem csináló pandát, ezért fel akarták a figyelmét korbácsolni azzal, hogy bedobáltak hozzá. Csakhogy nem élelmet, vagy valami olyat, amivel nem árthatnak az állatnak, hanem kövekkel dobálták. Szerencsére nem esett a pandának bántódása, de egyáltalán nem etikus viselkedést tanúsítottak a látogatók.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=2UKpywO52-0)