Jump to content

Segíthetünk az állatmentőn

2019. 08. 21. 08:00

Önként és bérmentve vállalja egy hódmezővásárhelyi férfi bajba került állatok mentését. Saját költségén megy ki a segítségre szoruló állatért.

Mindegy, hogy éppen lent a mélyben, kútba vagy csatornába esik egy vad, vagy házi kedvenc, vagy épp beszorul valahová, esetleg a magasból kell lementeni, a férfi ott terem, ha hívják.

Legutóbb egy csatornába esett és onnan kimászni nem tudó őzhöz kellett sietnie. Igaz, hogy ehhez csak kölcsön kocsival tudott eljutni a megadott helyre, ugyanis saját, segítésre felhasznált autója használhatatlanná vált.

A mentés csak Gönczi Gábor munkájának egyik részét képezi, ugyanis a megmentett állatok javáról is saját maga gondoskodik, ha szükséges még biztos helyre szállítani a sérült állatot.

Az őz kimentése után is ez történt.

Az önzetlen és önkéntes állatmentő is segítségre szorul. Ahhoz, hogy munkáját zavartalanul tudja folytatni, szüksége lenne a férfinek egy új(abb) autóra. Egy támogatója fordult az ország állatkedvelő embereihez:

A vasarhely24.hu oldalon jelent meg ez a felhívás:

"Üdvözlök minden idelátogató jó szándékú embert!

Ezt a gyűjtést azért indítom el, mert ismerek egy olyan embert, akinek nagyon nehéz, de csodás hivatása van. Nehezen tudja fenntartani a telephelyet. Egyedül építgeti. Gondozza erőn felül az állatokat! Országszerte menti az állatokat, időt, fáradtságot nem sajnálva. Ha kell több méteres magasságban. Vagy épp a föld alól a csatornából.

Olyan élethelyzetbe került, hogy lerobbant állandóan megbetegedett autóját el kellett adni neki. Szomorú történés miatt. Ennek több mint egy hónapja. Autó nélkül nem tudja csinálni, ami nagyon fontos lenne neki, de legfőképp az ártatlan, sérült, elveszett állatoknak!

Szépen kerek minden jó lelkű embert. Ha csak egy fagyi árával is, de támogassa ezt a kezdeményezést! Hálásan köszönjük!”

Csatlakozni lehet az állatmentő megsegítéséhez ITT.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu, vasarhely24.com | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)