Jump to content

A nem hozzáértés netovábbja

2019. 08. 29. 19:00

Az emberi butaság határtalan, de az is, hogy bárki bármit beszerezhet attól függően, hogy tudja-e kezelni vagy sem.

Egy osztrák nő úgy vásárolt vadállatokat, hogy elképzelése sem volt arról, hogyan és mit kell csinálni velük. Az olyan menőnek tűnhetett számára, hogy otthonában két tigrist is tartson, csak épp azzal nem volt tisztában, hogy a nagymacskáknak mire van szükségük.

Lakossági bejelentés alapján találták meg a nő otthonában a még élő, néhány hetes tigriskölyköket. Amit most fogsz olvasni, az elképesztő.

A nő úgy gondolta, hogy a két ártatlanságnak megfelelő a fürdőkád. Azt egy hősugárzóval melegítve kívánta megteremteni az életfeltételeket a kicsiknek. Csak zárójelben merjük hozzátenni: még jó, hogy nem engedte fel vízzel a kádat.

Az állatvédők a két apróságot kimentették a nő kezei közül és a schönbrunni állatkert tapasztalt gondozóira bízták a kicsiket, akik kis idő múltán az erősödés jeleit mutatták, ám végül mindketten elpusztultak.

A nőnek bíróság előtt kell felelnie a tettéért, de a két, anyjától túlságosan korán elszakított kistigris életét már nem lehet visszahozni. A nő elmondása szerint egy szlovák tigrisfarmról menekítette meg a két, nagyon rossz állapotban lévő kölyköt, de az ő kezei között sem voltak jobb helyen.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)