Jump to content

A gyász sztár módra

2019. 09. 08. 08:00

Az örökké boldog, önfeledten játszó kölyökkutyák játékossága idővel mégiscsak csökken. Sőt eljöhet az idő, hogy a kutya megöregszik, és már csak nyugalomra, pihenésre vágyik.

Az élet velejárója az öregedés. Ha elfogadjuk, ha nem, attól még így van. Életünk során több kutyát elveszíthetünk, felnevelhetünk, és bár nem szeretünk arra gondolni, hogy hamarabb mehetnek el, mint mi, attól még ez megtörténhet. Kutyáink teljes értékű családtagjainkká válnak, elvesztésük olyan fájdalmat válhat ki, mintha egy szeretett ember távozna körünkből. A gyászt is mindenki máshogy kezeli.

Orlando Bloom egész sajátosan. A legtöbben ugyanis eltemetjük a kertünkben valahová az élettelen testet. Így mintha még velünk lenne. Főleg, ha a kertben volt egy kedvelt fa, amit az eb nagyon szeretett, alkalmas nyugvóhelyként tekintünk arra. A híres amerikai színészt nagyon megviselte idős kutyájának elvesztése. Annyira, hogy elmondása szerint soha nem sírt úgy, mint akkor. Nem is tudta kedvencét igazán elengedni, és ez abban is kifejeződött, ahogyan a kutyájától elbúcsúzott. Azaz nem tette meg teljesen, ugyanis kutyája csontjai az otthonában vannak kiállítva olyan pózban, mintha futna. A színész imádta, ahogyan kutyája boldogan futkározott, így amikor ránéz a csontokra, ezek a pillanatok idéződnek fel benne.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)