Jump to content

Gazdag programok Debrecenben

2019. 10. 05. 08:00

Tegnap már írtunk arról, hogy neves napot ünnepeltünk, az Állatok Világnapját. Az állatkertek is megünneplik ezt a napot.

Pénteken ünnepelhettük az Állatok Világnapját, de a hétköznap sokak számára nem alkalmas arra, hogy állatkertbe látogassanak. A hétvége viszont az. Éppen emiatt készült úgy a debreceni állatkert is, hogy az Állatok Világnapja programsorozatát egy hétre tervezte.

Az óvodás és iskolás csoportoknak lehetőségük volt kedvezménnyel meglátogatni az állatkertet, az ott élő álltokról pedig a zoopedagógusok adtak át újabb ismereteket játékok keretek között. A környezeti nevelés mellett ismeretterjesztő előadásokkal várják az érdeklődőket.

Sokan azonban csak hétvégén tudnak állatkerti látogatást megejteni, de az állatok világnapja programsorozat a hétvégére is érvényes, így programokkal színesített élményben lehet része mindenkinek, aki Debrecenbe látogat.

Az Állatok Világnapja programok mellett más csalogató is van, méghozzá egy új taggal bővült az intézmény. Egy újabb kis tapír született, akit már meg is lehet nézni.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)