Jump to content

A biznisz beindult, megy a segítség

2020. 01. 16. 13:00

Az Ausztráliában élők az igazi szemtanúk arra, hogy mit okoz a tűzvész. A növény- és állatvilágon kívül emberek is életüket vesztették a tűzben.

Az egész világ megrettent azoktól a videóktól, fotóktól, amelyet az interneten is látható. Közösségek, magánszemélyek, hírességek adakoztak, gyűjtöttek és segítettek a mentésben.

A más kontinensen élő gyerekeket is elérhette az ausztrál bozóttűz híre, hát még azokat, akik ott élnek. Egy amerikai kisfiú is megtudta, hogy mi történt. Annyira megérintette a sok sérült állat látványa, hogy rajzban fejezte ki kívánságát.

Az nem más volt, mint az éltető és tüzet oltó eső. Nemcsak a gyerkőc, hanem a szülők is érzékenyek voltak erre a témára, és elhatározták, hogy valamilyen módon segítenek a bajba jutott állatokon. Agyagból kis koalafigurát gyártottak, majd értékesíteni kezdték. Annyira beindult a forgalom, hogy azóta már több millió forintnak megfelelő dollárt gyűjtöttek össze, amely természetesen az ausztráliai tűzvész sérültjei számára ajánlottak fel.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?v=K5bN26VkZps)