Jump to content

Online jegy Nyíregyházán

2020. 04. 05. 08:00

A koronavírus-járványnak nem csak a távtanulás, és a korlátozások részét érezzük meg. Egyes szervezetek számára a fennmaradás is nagy nehézséget okoz.

A menhelyek bajban vannak. Nemcsak azért, mert zsúfoltak, és mindig van befogandó állat, hanem azért is, mert a kiadások ugyanakkorák, mint a vírus megjelenése előtt, azonban az adományokból származó takarmány mértéke megcsappant, így gondot jelent az állatok megfelelő ellátása.

Az állatokat szerető emberek között sokan van, akik szívükön viselik a gazdátlan állatok sorsát, így ha nem is tudnak örökbe fogadni kutyát vagy macskát, élelemmel, pénzadománnyal segíthetik a menhelyeket.

Azonban rajtuk kívül a vidéki állatkertek is anyagi problémákkal találhatták magukat szemben. Normál esetben most is nyitva lennének, és várnák az érdeklődőket. A járványra való tekintettel azonban bezártak, és a bevétel kiesése megérezhető az intézmények életében.

A Nyíregyházi Állatpark a nehézségek elkerülése érdekében támogatói jegyek értékesítését kezdeményezte. Az online megvásárolható kedvezményes jegy április 30-ig megvásárolható és azt a 2020-as év végéig bármikor be lehet váltani. Az online jegyvásárlással lehet segíteni az állatpark állatainak ellátását.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)