Jump to content

Mogyoró helyett Süti

2020. 10. 06. 08:00

Mindegy hogyan jutunk hozzá egy állathoz, attól fogva, hogy magunkhoz vesszük, felelőssé válunk értük.

A menhelyek ezek tudatosításával adják örökbe védenceiket, de ennek ellenére is többször találkoznak azzal a problémával, hogy az onnan örökbeadott állatot visszaviszik.

Nem véletlenül kérik azt sem, hogy az örökbefogadás előtt többször érdemes találkozni a kutyussal annak érdekében, hogy kiderüljön összeillik-e a gazdi és az eb személyisége, megfelelő-e a méret, lenne-e elengedő idő az állatra.

Nádai Anikónak az volt a szándéka, hogy kisfiának úgy szeretne egy kutyát adni, hogy azzal közben jót tesz egy állatnak. Egy menhelyre látogattak el, ahol a fia azonnal rátalált Mogyoróra és úgy tűnt, hogy a lehető legjobb választás ő lenne. Arra is felhívták a figyelmet, hogy a keverék kutyushoz olyan gazdi lenne szükséges, aki ért a kutyákhoz. A celebet fia és saját szíve vitte előre, nem hallgattak a tanácsra, mégis Mogyoró mellett döntöttek. A figyelmeztetése ellenére bevállalták az örökmozgó kutyust, aki kellő odafigyelés nélkül csak rosszat tett a celeb háza táján (kertben ásás, ugatás, tárgyak rágása stb.)

Mogyoró azóta már egy másik családhoz költözött, akik mindent azt tudják számára adni, amit Nádai Anikó nem. Helyette egy olyan kutyus vett magához a magyar sztár, aki sokkal inkább nekik megfelelő, Süti.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | Képek: pixabay.com)