Jump to content

Hogy az anyag újrahasznosuljon

2021. 01. 11. 08:00

A humorista a közönség szórakoztatása érdekében mindent bedob. Az, aki a színpadon szórakoztat másokat, nem biztos, hogy a hétköznapokban is maga a megtestesült humor.

Egy brit humorista, Ricky Gervais is szavaival szórakoztatta az embereket. Történt azonban egy olyan nagy törés az életében, amely megváltoztatta a hozzáállását. Az 59 éves férfi egészsége megromlott, gyógyíthatatlan daganatos betegséget diagnosztizáltak nála. Ez nemcsak az egészégi állapotán változtatott, hanem gondolkodásán.

A koronavírus elleni korlátozások következtében sok állatkert kényszerült látogatók és így bevétel nélkül maradni, amely nagy nehézséget okozott és így van ez még ma is. Egy amerikai műsorban online közvetítés által volt lehetősége a humoristának vallania betegségéről, halálhoz való hozzáállásához. Ezzel kapcsolatosan állt elő tervével, jobban mondva felajánlásával, miszerint halála után testét felajánlja a londoni állatkert részére, mint húsadomány. A londoni állatkert is komoly nehézségekkel küzd, ez tény, de természetesen visszautasították ezt a felajánlást.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | Képek: pixabay.com)