Jump to content

Így teheted szebbé a rászoruló gyerekek iskolakezdését! (X)

2023. 08. 21. 00:00

Az iskolakezdés minden évben izgalmas időszak, várakozással teli a gyerekek és a szülők számára is. Azonban arról is érdemes beszélni, hogy ez mennyire terheli meg a családi kasszát. Minden szülő szeretné a lehető legjobb körülményeket megteremteni gyermeke számára az iskolakezdéshez, ám rengeteg olyan család él Magyarországon, akiknek ez a lehetőség nem adatik meg. A rászoruló családokat, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR idén is közösen szeretné támogatni Adni Öröm! tanszergyűjtő akciójával, amelyhez bárki csatlakozhat, aki szívesen adományozna tanszereket.

 

Emlékszel még egy-egy új írószer, mintás füzet, illatos radír milyen jóleső érzéssel töltött el és mennyivel nagyobb kedvvel ültél le házi feladatot készíteni? Apróságok ezek és nem is a legköltségesebb kiadások, ennek ellenére sok családnak nehézséget jelent ezen kellékek beszerzése. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország idén is meghirdetett Adni Öröm! tanszergyűjtő akciója keretében, a kijelölt időszakban, 2023. augusztus 23-26. között, valamennyi INTERSPAR üzletben vásárolt és a helyszínen leadott tanszerekkel, illetve 2023. július 20. – szeptember 1. között adománykártyák megvásárlásával is támogathatjuk a hátrányos helyzetű gyerekek iskolakezdését. Amennyiben csatlakozol a gyűjtőakcióhoz, hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a felajánlásokból színesceruza-készletet, füzetcsomagot, írószerekkel teli tolltartót, rajzkészletet, valamint tanszerekkel megtöltött iskolatáskát kapjanak a gyerekek. Te is tehetsz azért, hogy számukra is könnyebbek lehessenek az iskolás évek.

A hazai INTERSPAR hipermarketek több mint 1200-féle, az iskolához, sportoláshoz kapcsolódó árucikkel várják a vásárlókat. Az alapvető írószerek, füzetek, rajzlapok, írólapok, s egyéb iskolaszerek, köztük vízfestékek, temperák, mappák, tolltartók a SPAR szupermarketekben is megtalálhatóak. Akik pedig az online vásárlási módot választják, a SPAR online shopban is megrendelhetik a szükséges tanszereket. 

Segíts, mielőtt becsengetnek!

Az Adni Öröm! tanszergyűjtő akció, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország közös gyűjtőakciója, amely idén 2023. július 20. és szeptember 1. között, két ütemben kerül megrendezésre. A dedikált adománykártyák a kampány teljes időszaka alatt elérhetőek a SPAR online shopban, valamint az INTERSPAR áruházakban, melyek 500, 1 500, 3 000, 5 000 és 10 000 forintos címletekben vásárolhatók meg. A vásárlók által megvett adománykártyákat valódi tanszerekre váltja a szeretetszolgálat, amelyeket még a tanévkezdés előtt eljuttatnak a rászoruló családok iskolás gyermekeihez. Emellett a szervezet önkéntesei 2023. augusztus 23. és 26. között személyesen is kitelepülnek az INTERSPAR üzletekbe, hogy tanszereket gyűjtsenek a rászoruló gyerekek számára.   Az üzletben megvásárolt, adománynak szánt tanszereket a vásárlók közvetlenül a helyszínen át is adhatják a szeretetszolgálat aktivistáinak. Az adománygyűjtés további részletei a www.adniorom.hu oldalon érhetőek el.

 
(Forrás: Szerkesztőség)