Jump to content

Vásárolj a SPAR-ban és gyere féláron a Budapest Borfesztiválra! (X)

2023. 08. 23. 00:00

Szereted a jó borokat? Akkor most igazán megéri a SPAR, City SPAR vagy INTERSPAR áruházakban vásárolnod, mert ha 2023. augusztus 24. és szeptember 6. között 15 ezer forint felett költesz, a Budapest Borfesztivál helyszínén beváltható, 50%-os kedvezményre jogosító kupont kapsz, így a napijegy féláron lehet a tiéd.

A SPAR Magyarország évtizedek óta elkötelezetten támogatja a kulturált borfogyasztást, segíti az ismert és feltörekvő hazai borászatok piacra jutását, és különböző akciókkal, eseményekkel hívja fel vásárlói figyelmét a minőségi borfogyasztásra. Ennek jegyében a hazai üzletlánc immár 2007 óta partnere az ország legrangosabb bor-kulturális eseményének, a Budapest Borfesztiválnak, amelynek idén szeptember 7-e és 10-e között ismét méltó helyet ad a Budavári Palota.

A fesztiválon a SPAR Borplacc standnál olyan nedűket találhatsz, amilyeneket másol nem, hisz az áruházlánc saját egyedi SPAR Válogatás kínálatából vonultat fel különleges tételeket. Ráadásul minden harmadik elfogyasztott pohár bor után a negyediket ingyen kapod itt. A stand mellett pedig izgalmas pódiumbeszélgetések várnak rád pénteken és szombaton: egyrészt a Balaton környéki borászatok képviselői osztják meg tapasztalataikat, másrészt a legnagyobb hazai pezsgőpincészetek kollégái avatnak be a pezsgőkészítés rejtelmeibe.

Ezek után már csak hab a tortán – vagy, hogy az esemény hangulatához ragaszkodjunk: extra buborék a pezsgőben– hogy a rendezvényre akár féláron is vehetsz napijegyet. Ehhez nem kell mást tenned, mint az aktuális nagyobb heti bevásárlásodat, netán a több kiadással járó iskolai tanszerbeszerzést 2023. augusztus 24. és szeptember 6. közé időzítened. Ha ebben az időszakban a SPAR, City SPAR vagy INTERSPAR áruházakban 15 ezer forint felett vásárolsz, a kasszánál egy 50%-os kedvezményre jogosító kupont kapsz, amelyet a Budapest Borfesztivál helyszínén válthatsz be, vagyis napijegyed féláron lesz elérhető.

Várunk az üzleteinkben, majd a Budapest Borfesztiválon, a SPAR Borplacc standnál!

(Forrás: Szerkesztőség)