Jump to content

Szétnézett egy őz az iskolában

2023. 12. 06. 19:00

Télvíz idején, amikor szegényesebb a természet táplálékban, a vadak előszeretettel keresik fel az emberi környezetet könnyen beszerezhető élelem miatt.

Valószínűleg ez vezérelhette azt az őzet is, amely egy New Jersey-i általános iskolába ment be. Bizonyára nem az iskolapadba szeretett volna beülni. Az esetről videó is készült, ugyanis a riadt állat kavarodást okozott az oktatási intézményben. Ugyan üres volt az épület, mert az akcióra este kerített sort, de a szomszéd, aki látta az őzet azt mesélte, hogy betörte az ablakot és azon át ment az épületbe. És mivel rendesen menekülőre fogta, így a helyi rendőröket kérték meg a vad befogására.

A kiérkező rendőr vette videóra az ámokfutást. Hiába voltak gyorsak a rendőrök, nem sikerült befogniuk az állatot. Ahhoz, hogy az őz épségben megússza, jobbnak látták, ha inkább ajtót nyitnak neki és azon keresztül távozik. Szerencsére a vad megértette, hogy mit szeretnének, így amilyen sebesen rohant az iskola épületében, legalább olyan irammal távozott (egészségesen).

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | Képek: Pixabay)