Jump to content

Természetvédelmi rajzpályázat gyerekeknek a teknősről

2014. 05. 07. 15:08

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) Kétéltű-és Hüllővédelmi Szakosztálya a tavalyi nagy sikerre való tekintettel 2014-ben is rajzpályázatot hirdet „Az év hüllője, a mocsári teknős" néven. Ennek keretében várják olyan alkotókedvű gyerekek jelentkezését, akiktől nem áll távol a hüllők világa. Az elkészült rajzok 3 kategóriában kerülnek majd értékelésre: óvodás, alsó- és felső tagozatos kategóriákban, amelyekben az első három, legjobbnak ítélt pályamunkát díjazzák.

A szervezők papíron, kézzel készített rajzokat fogadnak el. Alkalmazható technikák: ceruza, toll, zsírkréta, vízfesték, filctoll, vagy ezek ötvözése. Csak egyénileg lehet pályázni, lehetőség szerint a rajz mérete A4-es méretű legyen és gyermekenként kizárólag 1 db pályázatot fogadnak el.

A szervezők kérik, hogy az indulók az eredeti rajzot postán, A4-es borítékban nem összehajtva, a nevezési határidőig (2014. április 30.) küldjék el a 1536 Budapest, Pf. 283; postacímre. A borítékra írják rá: „Az év hüllője, a mocsári teknős"

A rajz hátoldalán legyen feltüntetve a pályázó neve, életkora (nevezési kategória), szülő neve, telefonszáma, lakcíme, e-mail címe. A pályamű postázásával úgy tekintik, hogy a törvényes képviselő beleegyezését adta a pályázaton való részvételhez és a rajz esetleges kiállításon, honlapokon való megjelenéséhez.

Minden kategóriában a 3 legszebbnek, legötletesebbnek ítélt pályamunkát díjazzák a bírák értékelései alapján. Minden kategória díjazottjainak a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület által felajánlott nyereményeket postázzák.

Fotó: freedigitalphotos.net forrás:otthonikedvenc.hu/mme.hu