Jump to content

Állattal kötött házasságot, nem is akármilyennel

2016. 11. 15. 06:00

A gyász hosszadalmas folyamat. Van, aki el sem tudja engedni a szeretett személyt. Egy ázsiai származású férfi is sajátosan igyekszik feldolgozni saját tragédiáját.

Az örök szerelmet találta meg társában a férfi. Boldogan életek, ám egy nap bekövetkezett a tragédia. Elveszítette szerelmét a férfi. Összetört teljesen, és mint sokan mások, a bánatból sokáig nem is talált kiutat. Magányba burkolózott és még az otthonából sem volt hajlandó kilépni. Később annyival módosult a gyászban eltelő élete, hogy az otthonához közeli tóhoz elmerészkedett.

Az életben semmi nem történik véletlenül, sokan vallják ezt. Aznap, amikor a férfi a tónál sétált, meglátott egy kobrát, és egyértelműen elhunyt társa vonásait fedezte fel benne. Azóta elválaszthatatlan párost alkot a férfi kígyójával (barátnőjével). Otthonában él a kobra, mindent együtt csinálnak. Pedig a férfi nagyon tartott a kígyóktól, de ez a példány más volt, kénytelen volt félelmét is leküzdeni, ha újból együtt akart lenni szerelmével. 
Ennél jócskán tovább is ment, mint ami egy ember és hüllő viszonyát jellemzi. Nemrégiben ugyanis feleségül is vette a kígyóját.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek (A kép illusztráció))