Jump to content

Agyament üzleti fogás

2017. 11. 09. 19:00

Az ember saját maga dönt arról, hogy tetoválással díszíti bőrét vagy sem. Az állatoknak semmi ilyen jellegű igényük nincs, ettől függetlenül némelyiküket mégis kitesszük a tűszúrásoknak.

Az állatvédők és az állatokat szeretők fogják a fejüket, amikor az emberi akaratot és kreativitást az állatok bőrén fejezik ki tetoválás formájában. Így már láthattunk tetovált csupasz cicát, sertést, és most már halat is.

Kinek jut eszébe az, hogy egy halat kivegyen az akváriumból, és testét festékkel, tetoválással lásson el? El sem tudjuk képzelni. Márpedig Szingapúrból elindult ez az őrület. Azóta már máshol is alkalmazzák. Egy állatkereskedést vezető ember is úgy döntött, hogy az „unalmas” halakat feldobja kicsit, hogy az üzlete forgalmát kicsit felpörgesse. Szívecskék, rövidke feliratok, minták azok, amivel a halak testét tetoválta.

Kétségtelen, hogy keresettek lettek az aprócska, üzenetekkel ellátott állatok, de a jóérzésű emberek azonnal arra gondolnak, hogy ez mennyire nem etikus a halakkal szemben. Az biztos, hogy a halacskák nem menekültek és nem is szisszentek fel, amikor a testüket tetoválták. Sőt állítólag a procedúrába a halak fele bele is pusztul.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek | youtube.com/videó)