Jump to content

Baleset a bevásárlóközpontban

2018. 08. 02. 20:00

Ha azt hinnénk, hogy cápatámadás csakis a tengerben úszkálva, szörfözve történhet meg, akkor rosszul hisszük. Íme, egy példa.

Egy bevásárlóközpontban tett látogatás során mindenféle baleset történhet velünk, de cápatámadásra vajmi kevés az esélyünk. Persze nem akkor, ha egy nyitott tetejű tengeri akváriumhoz nem közelítünk. Ezt tette az a kínai kislány, akire egy cápa támadt rá. A gyerkőc a nagymamájával és a nagynénjével múlatta az időt a bevásárlóközpontban. Az akvárium központi eleme épületnek, a gyerekek különösen kedvelik. A kislány állítólag nem csinált mást, minthogy nekitámaszkodott az akváriumnak, azonban a keze mindenképp a víz felett lehetett, mert a cápa felugorva harapta meg a gyerek kezét. Nemcsak csúnya és mély sebeket ejtett rajta az állat, hanem több helyen is eltört a keze. Még műtét is szóba kerülhet, ha a sérülések nem gyógyulnak.

Az akvárium környékét táblákkal rakták tele, amelyek mind arra szólítják fel a vásárlókat, látogatókat, hogy óvatosak legyenek, és különösen figyeljenek oda a gyerekekre. Sőt, a táblákon túl két őrnek is az a dolga, hogy helyre igazítsa a túl közel merészkedő embereket.

A történtekre másképp emlékszik a gyermek és a családtagjai, de a bevásárlóközpont egyik vezetője is máshogy mesélte el a történteket, amelyet a biztonsági kamera is rögzített. Igaz, hogy azon sem látszik, hol van a kislány keze.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: flickr.com (A képek illusztrációk)