Jump to content

Furcsa mentési akciót hajtottak végre babakocsival

2018. 08. 05. 19:00

A legtöbbünk szereti az állatokat, így ha egy bajban lévő állatot látunk, vagy magunk igyekszünk segíteni neki, ha pedig nem működik, akkor segítséget hívunk hozzá.

Texasban kicsit máshogy gondolt erre egy állatvédő.

A San Antonióban található akvárium számos tengeri élőlény otthonául szolgál, ám egy tengeri halak szerelmese úgy ítélte meg, hogy az akváriumban élő Hort-foki cápa életkörülményei nem jók, ezért ellopta az állatot.

A férfi otthona tengeri akváriumokkal felszerel volt, ismerete a tengeri élőlények gondozását, és azt gondolta, hogy a cápának sokkal jobb helye lenne az ő otthonában.

Előre kitervelt volt a cápa elrablása, ugyanis már jóval korábban jelentkezett a férfi az akváriumban, mint szakember, aki a víz minőségét ellenőrizte, és sókereskedőként mutatkozott be.

Miután felmérte a terepet a rablás napján két társával együtt a cápát egy zacskó segítségével kimerték a tengeri medencéből, babakocsiba helyezték, majd hazatolták.

Az akvárium egyik munkatársa felismerte, hogy a cápa elrablója és a sókereskedő egy és ugyanaz a személy, így akadtak a férfi nyomára.

A Horn-foki cápát azóta már biztonságba helyezték.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek (A képek illusztrációk)