Jump to content

Harcsa fogta kutya

2018. 09. 13. 07:00

Minden horgász álma a nagy fogás, és a nagyra nőtt harcsákkal rekordokat lehet dönteni. Minden bizonnyal igencsak nagy fogás lehetett volna az a harcsa, amelyik megölt egy kutyát.

Legalábbis erre a következetésre jutott az a gazdi, aki sétára vitte saját kutyáját. A séta alatt vele volt a gazda fia is. Amíg a férfi telefonbeszélgetést intézett el, addig a kutya feltérképezte a terepet, mindent megszimatolt, ahogyan azt egy kutya teszi. Egy idő után azonban nem jött elő a kutyus, még a fiú hívására sem. Keresni kezdte. Előtte nagyjából sejthető volt, hogy merre jár az eb, ugyanis a víz ott hullámzott, aztán az is megszűnt.

Ekkor már nemcsak a fiú, hanem az apa is a kutya keresésére indult, de tanácstalanul bolyongtak. A kutyát elnyelte a föld, vagy a víz, netán a vízben valami?

Két órával később jóval messzebb került a kutya teteme újból a gazdi elé. A tó, ahol a kutyával sétáltak biztosan harcsával lakott víz, és az is ismert, hogy igen nagy példányok is vannak. Valószínűleg az egyik húzta le a víz alá a kutyát és az megfulladt.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: https://flic.kr/p/eisWLr, https://flic.kr/p/81GNce)