Jump to content

Csoda, hogy nem szólt bele a telefonba? Az is csoda, hogy tárcsázott

2018. 10. 16. 06:00

A telefonhívások akkor a legidegesítőbbek, ha rejtett számról keres valaki, vagy ha valamilyen terméket szeretne ránk sózni valaki, de ugyanilyen utálatos az is, ha hívnak, de a telefon másik végén senki nem szól bele.

Ez utóbbiban volt része egy Hawaiin élő és dolgozó nőnek. Az állatorvosi központban dolgozó nő ugyanis egy rejtélyes hívást kapott. Az tudta, hogy a munkahelyéről hívják, de azt nem tudta, hogy ki, ugyanis felvette ugyan a készüléket, de senki nem szólt bele. Akkor úgy tűnt, hogy a telefonáló időközben rájött, hogy téves számot hívott. Annak akkor sem az az elrendezési módja, hogy nem szól bele a telefonba, de ezzel le is zárta magában a kérdést. Csakhogy újabb hívás érkezett, és ugyanúgy néma volt a hívó. Ha ez nem lett volna elég, összesen kilenc hívást indítottak a nő irányába, de egyszer sem szóltak bele.

Ez már az a kategória volt, amikor a nő úgy gondolta, hogy semmiképpen sem véletlenről van szó, ám lehet, hogy a hívó valami miatt nem tud megszólalni. Ebből pedig arra következtetett, hogy valaki nagy bajban lehet.

A munkahelyére betelefonálva érdeklődött, hogy mondják meg ki a titokzatos hívó, de az ügyeletben lévő munkatárs sem tudott mit mondani. Egyre rejtélyesebbé vált az ügy. A kilenc folyamatos hívás pedig akkor is jelenhet valamit, ezért beautózott a munkahelyére. Körbejárták az egész épületet, és akkor fedezték fel, hogy ki is a hívogató. Az egyik munkahelyi telefonkészülék ugyanis érintőpaneles volt, amin egy gekkó tanyázott. A legsimább felületen is könnyen mozgó állat könnyedén felkapaszkodott a telefon kijelzős részére, ahol valószínűleg a munkatársnő száma volt a legutolsó tárcsázott szám, így a gekkó is őt "hívogatta".

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)