Jump to content

Egyenesen a kígyók közé mászott úgy, hogy nem is tudta

2019. 04. 06. 08:00

Hazánkban nem vagyunk veszélyben a mérges kígyóktól, hacsak nem kígyók jelentik a házi kedvenceket. A világ sok helyén azonban teljesen általános a kígyók jelenléte.

Texas is az a hely, ahol megszokott a kígyók látványa, de talán közelségükkel nem mindenki tud megbarátkozni.

A férfi saját otthonában tartózkodva szomorúan tapasztalta, hogy a kábeltévé szolgáltatás vacakol és ezt a vezetékek elmozdulásának tulajdonította, ugyanis korábban vihar volt a környéken és a szél megmozgattathatta azokat.

A vezetékek a ház alatt futottak, ezért bebújt oda, hogy megnézz mit tud tenni. A sötétben kúszva nem látott eleinte semmit, de egyre intenzívebb sziszegésre lett figyelmes. Amint jobban körülnézett, arra döbbent rá, hogy körülötte rengeteg kígyók vannak.

Nem ismert, hogyan reagált a csúszómászók jelenlétére, mindenesetre szakemberek segítségét igényelte a kígyók eltávolítása ügyében. A kiérkező kígyóbefogók be is fogták az összes csörgőkígyók, majdnem 50-et. A férfi egyáltalán nem volt annak ismeretében, hogy amikor bekúszott a háza alá, lényegében halálos veszedelem fenyegette, és nem is egy, hanem majdnem ötven. Nagy szerencse, hogy egyik kígyó sem érezte magát fenyegetett helyzetben és nem támadott, mert mérgük veszélyes, ellenméreg nélkül halálos is.  

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)