Jump to content

Repülő teknős? Ez ám az evolúció csodája

2020. 06. 03. 08:00

Az élet tele van meglepetésekkel, amelyekre nem lehet felkészülni bármilyen alapos és elővigyázatos az ember. Senki sem gondolta, hogy az autózás ilyen eshetőséget is tartogat.

Az amerikai testvérpár mit sem sejtve kocsikázott. Már jó ideje haladtak útjukon, amikor a szemük sarkából felfigyeltek a levegőben feléjük száguldó tárgyra, amikor a pillanat tört része alatt az a valami elérte a testvérek autóját és megállíthatatlanul vágódott bele annak szélvédőjébe.

A sofőrülésben ülő testvérnek annyi lélekjelenléte még maradt, hogy fékezzen az autón, de így is elérte őket a tárgy.

Azaz nem is tárgy, mert legnagyobb meglepetésükre az autó szélvédőjébe pukkant valami egy teknős volt. Szó szerint beleékelődött az üvegbe.

A kiérkező rendőrök sem értették, hogyan kerülhetett a levegőbe a teknős, de azt a választ találták leglogikusabbnak, hogy egy másik autós üthette el úgy a hüllőt, hogy annak kemény páncélja kicsúszott a gumi alól, és mint egy lövedék repült tovább, egészen a testvérek kocsijáig, amelynek szélvédője fogta meg.

Az autót a sérülése miatt nem engedték tovább, a testvérek is megsérültek, a testvérek megúszták a különös balesetet néhány karcolással és csodák csodájára a teknős is élt, akit állatkórházba szállítottak.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)