Jump to content

Sziámi harcoshal pohárban – egy dekoráció visszhangja

2023. 01. 08. 19:00

A kislányok dédelgetett álma a majdani esküvőjük. Amint az a tényleges megvalósításig eljut, az már akár túlzásokba is eshet.

A nagy nap szervezésének feladatai általában a menyasszonyt terhelik. No, nem azért, mert a vőlegény annyira lusta. Ezt ugyanis előszeretettel vállalják a nyakukba az arák. Nemcsak a ruha kiválasztására fordítanak nagy figyelmet, hanem a helyszínre, a zenekarra, a dekorációra, az ételekre is. Sokan világraszóló eseményként szeretnék ezt a napot megélni, ezért olyan elemeket is bele szeretnének szőni, amely tényleg emlékezetessé teszi azt a lagzit.

Egy menyasszony ellőtte a pöttyöslabdát és nagy felháborodást keltett a meghívott vendégek között azzal a dekorációval, amellyel úgy gondolta, hogy minden eddigi esküvőt felülmúl. Az esküvő asztalon ugyanis az evőeszközök és ételek mellett ugyanis élő halas dekoráció fogadta a meghívottakat. Egy-egy borospohár jelentette a sziámi harcoshalak ideiglenes lakhelyét a nagy nap időtartamára. Ezt a halat könnyű stresszelni és olyankor még erősebb színekben pompázik, ám természetesen ez nem jó az állatnak. Arról nem is beszélve, hogy egy pohárnyi víz és hely nem elegendő a halnak. Valószínűleg arra nem is gondolt a menyecske, hogy a jól szórakozó vendégek akár fel is boríthatják az ideiglenes akváriumot és akkor hová kerül a hal? Elpusztul?

A menyasszony akkor vétett a legnagyobbat, amikor mindezt posztolta a közösségi oldalán és sorra érkeztek a megbotránkozó hozzászólások az embertelenségéről, az állatkínzásról, önzőségről.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | Képek: Pixabay)