Jump to content

Csacsilabda kerestetik

2015. 03. 11. 09:05

A menhelyen élő állatok gyakran kis területre kényszerülnek. Sok más, hasonló helyzetű társukkal kell osztozni pici helyen. Bár a menhelyen dolgozók igyekeznek gazdit találni az állatoknak, megfelelő körülményeket biztosítani, de nehéz helyzetben vannak.

A Noé Állatotthonban nem csak kutyák és macskák kaptak ideiglenes menedéket, hanem egyéb állatfajok is. A szamárménes külön helyen van. A csacsik még karácsonyra kaptak egy nagy, piros labdát, ami feldobta szürke hétköznapjaikat. Napokon keresztül hajszolták a nagy labdát, de különösen Amálka nevezetű szamaruk használta előszeretettel. Sokáig nem tarthatott a csacsik öröme, mert a labda megadta magát, azóta pedig az állatok szomorúan mászkálnak területükön.

A Noé Állatotthon így hát felkérést tett közzé, amelyben arra kérik a jó szándékú, segíteni akaró embereket, hogy ha tudnak, juttassanak el nagy, bármilyen színű labdát szamaraik számára, hogy újból visszatérjen beléjük az erő és az életkedv. A labdákat a telephelyre várják (Budapest, XVII. kerület Csordakút út vége).

Akinek módja és lehetősége van, hálás vennék az otthon munkatársai, de főleg az állatok.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: noeallatotthon.hu)