Jump to content

Lehet hasznos is a Pokémon Go

2016. 09. 25. 08:00

Pokémonokra vadásznak mostanában sokan a Pokémon Go telefonos alkalmazással. Lehet támadni, lehet érveket mellésorakoztatni, de világszerte sokan gyűjtik az utcákat járva.

Ahogyan Amerikában is teszik az emberek. Így tett két ember is Houstonban. A Pokémonvadászat közben az útjuk egy parkba vezetett. Meleg volt, senki sem volt körülöttük, azonban találtak egy ketrecet.

Mivel senki nem volt a környékén így megnézték, hogy mit rejt az, és akkor találtak rá a sok rágcsálóra. Nem semmi felfedezés volt, és az állatkák szó szerint az életüket köszönhették, ugyanis elfogyott az élelmük és a vizük is, pedig nagy volt a hőség. Ha nem találtak volna rá a hét egérre és a húsz hörcsögre, biztosan elpusztultak volna hamarosan.

Azonnal hazavitték a ketrecben lapuló rágcsálókat és azonnal élelmet és friss vizet tettek eléjük. Hiába keresték az eredeti gazdit, nem találták. Valószínű nem véletlenül kerültek utcára a kis állatkák. Most azonban ideiglenesen maradnak a megtalálóknál, de keresik az új gazdikat.

 További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu/forrás; flickr.com/képek)