Jump to content

Sárgolyó

2018. 05. 04. 20:00

Nem minden az, aminek látszik. Egy brit család furcsa hangot hallott, de nem tudták honnan jön. Aztán megtalálták a hang forrását, de még mindig nem értették az egészet.

A család az erdőben tett egy kisebb túrát. A madárcsicsergést és a fák leveleinek susogását egy halt nyöszörgés szakította meg akkor, amikor egy pontra értek. Keresték, hogy honnan jöhet a hang és az egy nagyobb sárkupachoz vezetett. Egyáltalán nem értették, hogy mi lehet ez a rejtélyes sárgolyó, az meg pláne furcsa volt, hogy még hangot is kiadott. Szerencsére nem mentek el mellette, hanem a kíváncsiság győzött és felvették.

Egy közeli állatorvos segítségét kérték, hogy fejtse meg, mi lakozhat a sárgolyóban, aki meg is kezdte annak kiderítését. Óvatosan elkezdte lefejteni a sárdarabokat és csak később lehetett látni, hogy a sárgolyó valójában egy sündisznó.

Azt nem tudni, hogyan került rá ilyen vastagon sár, de ha nem talál rá a család, akkor annak foglyává vált volna. Szerencsére azonban nem így történt, egy állatkórház dolgozóinak gondoskodását élvezhette addig, amíg meg nem erősödött, majd visszaengedték a szabadba.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | flickr.com/képek (A képek illusztrációk)