Jump to content

Túlméretes „kutya”

2018. 05. 15. 07:00

Nem kígyót melengettek a keblükön, hanem kutya helyett egy egészen más állatot nevelt a család mire kiderült az igazság.

Azt gondolnánk, hogy bármilyen kutyafajtáról van szó, ha nem is tudjuk a fajta besorolását, attól még abban biztosak vagyunk, hogy ebbel van dolgunk. Ezek szerint nem mindenki.

Egy kínai család úgy döntött, hogy kutyát vesz magához. Még 2016-ban indult nyaralni a család, és a nyaralás során találtak rá a cuki „kutyára. A tibeti masztiffként árult kölyköt meg is vásárolták és hazavitték.

Volt abban a „kutyában” valami különleges, de nem is a testi adottságokat vette észre legelőször a gazdi, hanem azt, hogy újdonsült kedvencük mikre nem éhezik. Ahogy telt az idő, már az is gyanús volt, hogy egyre nagyobb az étvágya kutyájuknak. Két év elteltével pedig a kölyökből 110 kilós állatt lett. Kutyának túl nagy, úgyhogy rájöttek, más állatról van szó. Méghozzá egy medvéről. Az is kiderült, hogy a háziállatként, sőt kutyaként tartott állat egy örvös medve. Tovább nem is tudták volna nevelni és etetni a kutyának hitt medvét, ezért a vadvédelem emberei vitték el háztól a macit.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | flickr.com/képek (A képek illusztrációk)