Jump to content

Merőben más kutya

2018. 07. 03. 06:00

A kutyákat felismerjük, hiszen a kutya az egyik kedvenc háziállatunk. Kínában ez már a sokadik eset, hogy ez nem sikerült jól.

Még tavaly vásárolt a helyi piacon egy kínai férfi egy kutyust. Az édes kis állatot nem tudta otthagyni, hazavitte. A kutyában többféle fajta keverékét vélte felfedezni. Az egyik őst a pomerániai törpe spiccben vélte felfedezni, az eladó pedig támogatta ebben a feltételezésben a férfit, hiszen mindenáron meg akart szabadulni az állattól. Ha valaki kutyának nézi, hát azt kutyaként árulja.

Az újdonsült gazdi hazavitte a kis kedvencet, de ahogy teltek a hónapok, kutyaformáját kezdte elveszíteni az állat. Nemcsak a kinézete utalt arra, hogy baj van a „kutyával”, hanem az is árulkodó jel volt, hogy ez az eb nem ugatott.

De nem ám, nem ugatott, mert nem is tudott. Ahogy már sejtheted, ez a kutya nem az volt, hiszen eredendően mosómedve volt, csak ráhúzták a kutya jelzőt.

Valószínűleg a piacon árusító ember örült, amikor megtalálta őt az, aki a mosómedvét kutyának nézte, így megszabadult egy olyan állattól, amelyet nem is lehet háziállatként tartani.

Amikor a gazdi számára is kiderült, hogy ez a kutya nem kutya, elvitte szakemberhez, aki megerősítette gyanúját. Később erdészek vették át az állatot és végül szabadon engedték.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: flickr.com (A képek illusztrációk)