Jump to content

Őrizetlen, magányos, gyanús csomag a reptéren

2018. 07. 28. 06:00

Mi jut először eszünkbe egy magára hagyott bőröndről egy forgalmas hely kellős közepén? Míg sokan csak egy bőröndöt vélnek a többi között, addig mások valami rosszat gyanítanak.

A reptéri szabályok szerint a senkihez nem tartozó, gyanús csomagot úgy kell kezelni, hogy abban bonba is lehet, ezért bombariadót kell elrendelni. A gyanús csomagot óvatosan, szakemberek közelítik meg, és ha szükséges, hatástalanítják a bombát. Egy ausztrál reptéren pontosan ez történt. Bombariadót fújtak, a forgalom is leállt azért, mert egy rózsaszín, elhagyatott csomag állt a reptéren.

Ahogy azt a szabályzat előírja, szakemberek közelítették meg, de ekkor a doboz mintha megmozdult volna. Nem képzelődtek, tényleg így volt. A doboz óvatos kinyitásakor találtak rá a dobozban kuksoló törpenyuszira.

Az ápolt kis állatka előtt még friss táplálék is volt, ápolt volt a bundája és még hám is volt rajta, amely azt mutatta, hogy tartozik valakihez, ám a gazdija nem került elő. Talán épp ez volt a gazdinak a szándéka. Megunta, vagy más ok miatt nem tudta tovább gondozni az állatot, így a sorsra (és a reptérre) bízta, hogy ki fogadja magához a kis állatot. A kis nyuszi annyira édes, hogy reménykednek az állatvédők az eredeti gazdi jelentkezésében, de biztos, hogy találnak neki más gazdit, ha ez nem valósulna meg.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: flickr.com (A képek illusztrációk)