Jump to content

Amikor polip csap az arcodba

2018. 10. 03. 19:00

Egy tengeri kajakozás mindenképp hatalmas élmény lehet, és ezek a srácok tényleg úgy élték meg. Egyikük többet is kapott, mint arra számított.

Egy csapat kalandvágyó kelt vízre kajakjaikkal, hogy vizes élményekben legyen részük. A tengeri kajakozás a hihetetlen látványon túl azzal is megajándékozta a sportolókat, hogy a sós víz élőlényeivel találkozhassanak.

Ebben az idilli környezetben és hangulatban senki nincs felkészülve arra, hogy pofon vágják. A kajakosok mindegyike átszellemülve ünnepelte, hogy ilyen élményben lehet részük. Élvezték a mozgást, a környezetet és az is feltűnt nekik, hogy fókák veszik őket kerül. Ez plusz élmény volt addig, amíg az egyik példány ki nem bukkant a víz alól.

Nem csak puszta kíváncsiság vezérelte, hanem a szájában lévő polippal szó szerint megütötte az előtte lévő kajakost. Ezt a tudatos mozdulatot nem igazán tudták mire vélni.

Vajon milyen nevelő célzattal tette ezt a fóka?

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=TIjzojSpx3w)