Jump to content

Benézte a gazdi

2018. 10. 22. 20:00

Hallottunk már olyan történetről, hogy kutyát vásárolt valaki, de ahogy a kölyök fejlődött rájött a gazdi, hogy valami nem stimmel a kutyájával. Persze, hogy nem, mert nem is kutyát vásárolt.

Több, hasonló esetről írtunk már, a hihetetlen esetek többsége Kínában történt, és most is egy hihetetlen sztoriról számolunk be. A korábbi történetekben legalább a kutyaként vásárolt állat mérete tényleg egy kutyához hasonló volt, de ebben az esetben?!

Persze, ma már kitenyésztettek zsebnyi méretű kutyusokat, na de azért egy tengerimalaccal hogyan lehet összetéveszteni egy kutyát? Márpedig Kínában ez is megtörténhet.

Egy magányos ember társaságra vágyott, ezért úgy gondolta, hogy egy kutyában hűséges barátra lelne, ezért vásárolt egyet. Az rendben van, hogy a kölyök kutyusok kicsik, de idővel cseperednek, és elérik a kifejlett állat nagyságát, ám a férfi által vásárolt kutya nem akart nőni. Interneten igyekezett segítséget kérni, hogy mi lehet a kutyájával a baj.

Érkezett is a segítség, miszerint a kis kutya nem is kutya, hanem patkány. A rágcsálóhoz már tényleg közelebb vitte ez a válasz, de az igazság csak később derült ki. A kutyaként vásárolt állat valójában egy csupasz tengerimalac volt.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com, https://flic.kr/p/E6s8Xo (A képek illusztrációk)