Jump to content

Ellentétek vonzásában

2018. 12. 01. 13:00

Még a legenergikusabbak esetében is eljöhet az a pont, amikor elfáradnak. Erre a legjobb megoldás a pihenés, amire szüksége is van minden szervezetnek.

Egy nagyobb súlyt cipelő test számára ez a pillanat jóval hamarabb bekövetkezhet. A kisfilm egyik főhőse a megtermett sertés, aki már a saját súlyának cipelésében is elfárad, és mint úgy általában a disznók, ő is szívesen heverészik. Ha nem tud sárban dagonyázni, akkor azzal a lehetőséggel kénytelen élni, ami adott. Méghozzá a lakás bármelyik pontja.

Nos, eddig szép is a történet, csakhogy a nehézséget az adja, ha együtt kell élni egy örökmozgóval.

Szokták mondani, a különbségek vonzzák egymást. Ez a páros is biztosan az erős ellentét miatt került egy háztartásba. Az energikus és fiatal husky kutyus nem bírja elviselni, hogy lakótársa lustálkodik, miközben az értékes időt rohangálásra, játékra is lehetne fordítani. Mit csinál ilyenkor egy fiatal és energiában bővelkedő kutyus?

Természetesen igyekszik társa figyelmét felkelteni. Azaz a társát igyekszik felkelteni. Amíg barátja a legnagyobb nyugalommal folytatja az alvást, addig a kutyus energiát használ fel barátja felébresztésére.

Végül is, mindenki energiaszintjéhez mérten viselkedik és talán az egyensúly is helyrebillen azzal, ha a malac kipiheni magát és a kutyus elfárad.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=p5HH2UfZ2wE)