Jump to content

Hófehér tájban elvesző szépség

2019. 01. 03. 08:00

A fotósok állandóan keresik a témát, amit megörökíthetnek. A természetfotósok terepe kiapadhatatlan. Norvégia erdői is csodákat rejtenek.

Egy férfi azért kelt útra Oslo erdőiben, hogy a gyönyörű környezetben járva csodákat lásson és örökítsen meg. Akkor még nem gondolta, hogy ilyen hihetetlen látványban lesz része.

Habár inkább a természetre szeretett volna a fotós koncentrálni, az csak addig ment, amíg útjába nem került egy rénszarvas.

A norvég erdők lakói a rénszarvasok, de a hólepte tájban megjelenő, a hóhoz hasonlatos bundával elé kilépő hófehér rénszarvas igazi ritkaság. Ha a táj nem lett volna hófehér, úgy az állat nagyon kitűnt volna fehér szőrével, ám így a lehető legjobb rejtőzködő színt viselte magán.

A férfi ugyan meglepődött a fehér állat látványán, hiszen inkább a tájra koncentrált. A hirtelen előbukkanó állat mellett nem mehetett csak úgy el. Természetesen jó sok képet ellőtt a hófehér szépségről. A fehér rénszarvas egy aprócska borjú volt, aki nem futott el azonnal az ember láttán. Gyermeki kíváncsisággal közelítette meg a férfit, és utána úgy szaladt vissza a mamájához, mint aki rosszat csinált és megijedt.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)