Jump to content

Bízhatunk a közösség erejében, mert van

2019. 03. 09. 08:00

Láttátok azt a fotót, amit interneten osztottak meg? Egy autó hátsó ülésén szállítottak egy csikót. A történet szépséghibája csupán annyi volt, hogy a csikót ellopták.

Ez volt annak az apropója is, hogy a közösségi és egyéb oldalakon megosztották a képet, amin a lopott csikó látható.

De térjünk vissza a póni csikó eredetéhez. Az állat egy budapesti tanyán élt édesanyjával együtt. A még anyatejjel táplált csikó alig volt egy hónapos, tehát még jócskán az anyjára szoruló pónit lopták el. A gazda a közösség erejében bízva megosztotta fájdalmát, hogy a póni csikót ellopták. A fiatal csikó számára anyja hiánya nemcsak lelki terhet jelentett volna, hanem akár az élete is múlhatott volna rajta.

Eközben egy civil személy egy fotót osztott meg egy másik csoportban, mert olyat látott, amit csak ritkán láthat az ember. Az előtte lévő autóban egy mini pónit utaztattak.

A szálak ekkor értek össze. Kiderült, hogy a póniját kereső gazda és az autóban utaztatott csikó egy és ugyanaz. Ezután már rendőrségi üggyé nőtte ki magát a lopás.

Az egész országhoz eljuthatott a kocsikázó csikó képe, és sikerült beazonosítani az autót, az autó tulajdonosát is, így eljuthattak a pónihoz, aki végre anyja biztonságát élvezheti megint.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)