Jump to content

Azt mondták, mindig kicsi marad

2019. 05. 03. 08:00

A vidéki élettel általában velejár a saját kert gondozása, az állattartás is. Az állatok többségét pedig hasznuk miatt tartják a ház körül.

Ez így nemcsak megszokott, de egy jól működő rendszert alkot. A felnevelt, felhizlalt állatok életüket áldozzák fel azért, hogy az ember jól lakjon.

A kanadai férfiak azért vették magukhoz a kismalacot, mert úgy tudták, hogy az apró termetű, és kifejlett korában sem fog nagyra nőni. Egyszóval abszolút házi kedvencként gondolkodtak a malacban, nem pedig haszonállatként. Ahogy telt az idő, a sertés, nemhogy megállt volna a növekedésben, hanem egyre nagyobb, sőt meglehetősen termetes állattá cseperedett.

Mire a nőstény sertés vágósúlyba ért, addigra gazdái annyira megkedvelték, hogy még a disznótor szó említésétől is kirázta a hideg, abba pedig bele sem mertek gondolni, hogy majd egyszer kedvencük húsából egyenek. Hogy ezt bizonyítsák is, inkább húsmentes életmódra váltottak át, és hogy a Esther malac iránti szeretetüket is kifejezzék, egy Instagram oldalt is létrehoztak számára.

Most már nemcsak gazdái kedvelhetik a nagyra nőtt kedvencet, hanem szerte a világban.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)