Jump to content

Repülő ló

2019. 09. 23. 13:00

Sejthető, hogy nem szárnyat növesztett lóról van szó, és mivel az unikornisok is mesebeli lények, így a ló repülését valahogy máshogy kell elképzelni.

Hogyan is repülhetne egy ló? Hogyan máshogy, mint ahogy az ember tesz?! Természetesen repülővel. Az állatok légi utaztatására is van lehetőség, amelyet a csomagtérben szoktak megoldani, ezúttal azonban az utasok közé ülhetett fel egy ló.

Csakis egy miniatűr termetű lovat tudunk elképzelni az utastérben, és az elképzelés helyes is. A nő segítője mindennapjaiban egy aprócska ló, aki segítő állatként gazdájával együtt utazhatott a levegőben is a többi utassal együtt. A lovacska igazi társa a gazdájának, mindenhová együtt mennek, így nem volt kérdéses, hogy a repülős utazást is együtt teszik meg.

Ehhez ugyan kellett a légitársaság beleegyezése is, de a terápiás kutyák és macskák különleges engedélyben részesülnek. A terápiás ló is. Pláne, hogy a paci termete nem sokkal nagyobb egy kutyusénál.

A lovacska és gazdája mindenhol nagy csodálkozást vált ki. A kedves kis paci kicsit ijedt volt az új helyzettől, de gazdája hamar meg tudta nyugtatni.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?v=GtPRrW3strM)