Jump to content

Váratlan fordulat a fodrászszalonban

2019. 10. 09. 13:00

Jól tudjuk, hogy a kedvenc fodrászunkhoz milyen nehéz időpontot szerezni. Egy jó fodrász nemcsak kincs, de időben intézkedni szükséges, hogy a frizuránk rendben legyen.

Egy amerikai fodrászatban úgy zajlott a munka, ahogy annak mennie kell. A szalon székeinek mindegyikében ült egy vendég, sőt volt, aki a sorára várt. A fodrászok ollói csak úgy csattogtak, annyira dolgoztak.

Ahogy az lenni szokott, ilyenkor nemcsak a fodrászeszközök adnak hangot, hanem kellemes beszélgetésre is sor kerülhet. A fodrásznál lenni egyszerre jelenthet lelki és esztétikai épülést.

Ebben a nyugalomban olyan történt, amelyre nem lehet felkészülni.

Olyanra már volt példa forgalmasabb út mentén, hogy egy autó beszaladt egy üzletbe, de hogy ugyanezt egy szarvasbika tegye meg?!

Egy ijedt és ámokfutásba kezdett szarvasbika tört be a fodrászüzletbe, csakhogy az üvegen keresztül. Átugrotta a díványt és az azon ülő vendéget, majd tovább szaladt. Az ijedt állat még egy hajsütővasat is összeszedett agancsával.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?v=v2XtkXIRCVg)