Jump to content

Kutyának tűnő volt

2019. 12. 05. 19:00

Ahol kutya él, ott azzal is számolni kell, hogy a lehetőségeket kihasználva az ebek igyekeznek szabadságot kivenni maguknak és körbenézni a világban. A kóbor kutyák jelenléte sehol sem idegen.

Amikor a kanadai nő autójával útra kelt, még nem sejtette, hogy miben lesz rész. A veszély és az esély mindig megvan arra, hogy baleset történjen, mint ahogy a vadgázolás is. Ebben az esetben azonban az elütött állat egy kóbor kutya volt.

A nő husky kutyának vélte az általa elütött állatot, de nem hagyta magára azt, hanem autójába berakva a munkahelyére sietett vele, ahová amúgy is tartott.

A kutya ugyan sérült volt, de egész kedvesen viselkedett elgázolójával. Se egy morgás, se egy vicsorgás nem hagyta el a száját, még azt is megengedte, hogy megsimogassa a nő. Csak a munkahelyére érve, kollégái szóltak rá, hogy az az állat, amelyet simogat, egy farkas, egy prérifarkas.

Ennek hallatán a vadászhatóság egy embere jött ki a vadállatért. Alapos orvosi vizsgálat során kiderült, hogy csak néhány karcolás érte. Egy rehabilitációs központ vendégszeretetét élvezi addig, amíg fel nem erősödik annyira, hogy újra visszaengedhessék a szabadba.

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)