Jump to content

Ilyen csak a mesékben történhet. Ja, nem!

2020. 03. 13. 19:00

El nem tudjuk képzelni, hogyan született meg az ötlet, még inkább a kivitelezés, de nem jól sült el. Talán a gazda is megtanulta a leckét.

A haszonállat tartásáról sokaknak az jut eszébe, hogy az állatok többed magukkal egy szűk helyre beszorítva, napfénytől és friss levegőtől mentesen töltik le rövidre szabott életüket és alapjában véve halálra vannak ítélve. Egy brit gazda disznótenyésztésben utazik, de be szerette volna bizonyítani, hogy az állatai igenis sokat mozognak, egészségesek, a friss levegőn vannak és legelésznek. De ezt hogyan kellene és lehetne bebizonyítani?

Ahogyan nagyon sokak már használják a lépésszámláló szerkezeteket, úgy ez a gazda is ezt tette, csakhogy az egyik disznón alkalmazta.

A sertésre felcsatolt lépésszámlálót egy ideig tűrte az állat, de valljuk be, hogy az nagyon idegen, így letépte magáról, és el is fogyasztotta. Amikor a szervezetéből az távozott, akkor az emésztetlen tárgy érintkezhetett a száraz szénával, reakcióba lépett egymással és tűz ütött ki a disznók óljában.  

Ennek ellenére szerencsére egy állat és a gazda sem sérült meg a lángoktól, a tűzoltók sikeresen megfékezték a tüzet.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)