Jump to content

Szurkolók érkeztek egy kis beszélgetésre

2020. 05. 04. 08:00

Lehet egy fajta állatot szeretni és nem szeretni, de ha az utóbbi kategóriát is képviseli, akkor sem bántjuk azt. Jó érzésű emberek e szerint élnek.

A napokban a csendes Békés megyei településen és annak környékén olyan videó terjedt el, amelyben egy férfi egy mezei hörcsögre bukkant egy mezőgazdasági területen, majd a védtelen rágcsálót rugdosni kezdte. Igen, rágcsáló, és bizonyára sok gondot okoznak ezek az állatok a gazdáknak, azonban akkor sem az állatkínzás a megoldás erre.

A közelben működő állatotthont is útjukba ejtették a Szurkolók az állatkínzás ellen csoport tagjai. A mozgalom célja az, hogy a csoport felkeresse azokat a személyeket, akik valamilyen állat bántalmazását követték el.

A Nándy Állatotthon volt a Szurkolók az állatkínzás ellen mozgalom találkozóhelye, ahová az ország közelebbi és távolabbi (Budapest, Székesfehérvár) pontjairól is érkeztek szurkolók. A találkozás célja a Nándy Állatotthon felkeresése is volt, ahová nem érkeztek üres kézzel, mert eledelt és takarókat is hoztak az ott élő kutyáknak, valamint a fent említett hörcsögöt bántalmazó férfit keresték fel.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: https://flic.kr/p/2gsqaNF,)