Jump to content

Kutyahideg

2014. 11. 25. 14:00

Kutyahideget jósolnak a napokban. Sok kutyus várja a csodát, hogy talán kell egy családba, talán valaki megtalálja benne a hű társat. Ma itt a lehetőség.

Állatmenhelyeken és gyepmesteri telepeken kutyák ezrei várják leendő gazdijukat. Ráadásul közelít a fogcsikorgató hideg. Ám nem csak a szabadon kóborló állatokat fenyegeti a fagyhalál, a hideg. A menhelyeken sem mindig megoldott az, hogy a kutyákat, cicákat megfelelően el tudják helyezni. Gyakran szorulnak segítségre az ilyen állatvédő szervezetek. Szerencsére mindig akad állatszerető magánszemély, szervezet, vállalkozás, közösség és intézmény. Az ilyen támogatással tudnak beszerezni alapvető felszereléseket, élelmet.

Egy koncert keretén belül ma este hírességek énekelnek azért, hogy minél több kutyus kerüljön jobb helyzetbe. Az így összegyűlt adományt a fedél nélkül élő állatok segítésére fordítják. Fellépő vendégek: Király Linda, Király Viktor, Radics Gigi, Horgas Eszter és a Syrtos együttes lép fel a budapesti Átrium Film-Színházban 19:00 órai kezdettel.

A Hangya Közösség és a Vigyél Haza Alapítvány kutyaházak összegyűjtésével és azok kiszállításával igyekszik támogatni a kezdeményezést.

A helyszínen is lehet támogatói jegyet vásárolni, amelyeknek értéke 3000, 3500 és 5000 forint értékű lehet.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: telegraph.co.uk)