Jump to content

Egymásért

2015. 01. 12. 16:05

Bejárták a világot azok a fotók, amelyeken egy férfi vízben ringatta kutyáját. Hogy miért tette? Nyomós oka volt rá. Olvasd el a cikket!

John Unger az Egyesült Államokban élt. Húsz éven keresztül élt együtt Schoep nevű kutyájával. Különleges kapocs volt közöttük, egymás támaszai voltak a nehéz időkben.

Schoeppel egy németjuhász keverék volt, akivel előző gazdája nem bánt jó, John vette magához. Innen indult a közös életük, ekkor segített a kutyán először gazdája. Ám Schoep sem tétlenkedett. Amikor a férfit elhagyta szerelme, a kutya volt az egyetlen vigasza. Miatta kelt fel, miatta tért vissza életkedve.

A kutya öreg volt már, ráadásul artritiszben szenvedett, ami nagy ízületi fájdalommal járt. Azért, hogy a négylábú társa fájdalmát enyhíteni tudja, a gazda minden áldott nap levitte a közelben lévő tóhoz, és a víz tetején ringatta. A víz olyan jó hatással volt a kutyusra, hogy ilyenkor még aludni is tudott. A gazdi nem érezte nyűgnek, hogy naponta megismételje a vízterápiát, hiszen ezzel enyhültek Schoep fájdalmai.

Egy szemfüles fotós megörökítette és közösségi oldalon meg is osztotta a különös barátságról készült fotókat, amelyek pillanatok alatt nagy nézettségre tettek szert.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: fox6now.com)