Jump to content

Egyedül buszozik

2015. 01. 14. 09:05

Az sem túl gyakori, hogy tömegközlekedési eszközökre felvigyék az állatot, de az, hogy egy kutya egyedül utazzon, pláne nem.

Az Egyesült Államokban, Seattle-ben egy fekete labrador kutyus használja úgy a buszt, mint az emberek. Jeff Young, a tulajdonost szinte hetente keresik fel, hogy megtalálták kutyáját, holott el sem veszett.

Séták alkalmával rendszeresen vitte a férfi kutyáját egy parkba. Többször előfordult, hogy míg vártak a buszra, addig a gazdi elszívott egy cigarettát. Ám ha a dohányzás befejezése előtt érkezett a busz, Jeff nem szállt fel, de a kutya igen. Sőt tudta, hol kell leszállnia is, így egy idő után a gazda nyugodt volt, ha netán néha elhagyták egymást.

Az Eclipse (napfogyatkozás) igazán barátságos kutyus, így nem zavarja az utazókat. Inkább mosolyt csal az emberek arcára.

Amikor Eclipse meglátja a neki megfelelő megállót, akkor csóválni kezdi a farkát, leugrik az ülésről és leszáll a buszról. A kutya gondtalanul eljut kedvenc helyére, a parkba. Gazdájának pedig nem kell aggódnia kutyája hollétéről, hiszen szabályosan használja a tömegközlekedés adta lehetőségeket.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: whnt.com)