Jump to content

Barack Obama kutyái

2015. 01. 18. 09:00

Az Egyesült Államok első emberének kutyáit ismerhetjük meg a cikkben. Lássuk Barack Obama kutyáit!



Még 2012-ben tett szert az Obama család az új családi kedvencre, aki a Sunny névre hallgat. Az eb fajtáját tekintve egy portugál vízikutya, amely Michiganben született. Bo – az elnök másik kutyája – ugyanis annyira egyedül érezte magát a Fehér Házban, hogy társat szerettek volna. Míg Bo talpig fekete, addig Sunny szmokingot visel, ugyanis a mellső lábain, valamint a szügyén fehér foltok vannak, ami a szmokinghatást kelti.

Még elnöksége előtt tett Barack Obama egy fogadalmat lányinak, miszerint, ha megválasztják elnöknek, akkor vásárol a lányoknak kutyát. Így is történt, csak annyiban módosult a kutyavásár, hogy nem is kellett venni, hanem Edward Kennedytől kaptak egy portugál vízikutya kölyökkutyust. Bóval meggyűlt az első gazdája vissza is adta a tenyésztőnek, mondván, a kutya kezelhetetlen.

Mielőtt a Fehér Házba került volna a Bo, Edward Kennedy idomár segítségét kérte, hogy fegyelmezett kutyát faragjanak a rakoncátlan ebből. A kísérlet sikeresnek bizonyult, számos fotón és videón feltűnik az elnöki családdal a kutya.

Bo most már nem hiányolhatja a kutyatársaságot, Sunny személyében már nincs egyedül. Valószínűleg szintén sok családi fotó alanya lesz a nőstény, jókedvű, életvidám kutyus is.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: telegraph.co.uk)