Jump to content

Pig a kutya

2015. 01. 23. 09:05

Van, aki egészségesen születik, másik olyan betegséget örökölnek, amellyel örökre együtt kell élniük. Pig, a kutya is egy születési rendellenesség miatt olyan, amilyen.

A közel két éves kutya Atlantában született. Egy erdős területen találtak rá testvéreivel együtt. A kutyusok állatmenhelyre kerültek, ahonnan örökbe lehetett fogadni az árvákat. Még az egészséges testvéreknek is nehéz a családba kerülés, de egy testi fogyatékossággal rendelkező kölyöknek szinte alig van esélye gazdit találnia. Azt sem tudták biztosan, hogy megéli-e a kifejlett kort a kutyus.

Pignek ugyanis több bordája hiányzik, de ugyanígy hiányos a gerincoszlopa és több csigolyája összenőtt. Emellett pedig ízületei sincsenek a legjobb állapotban.

Egy hölgy testvérénél volt látogatóban, amikor a különös kinézetű kutyusról hallott. Eldöntötte, hogy magához veszi az ebet. Így is tett, meglátogatta Piget a menhelyen, majd magához fogadta. Azért a Pigre (malac) esett a névválasztás, mivel a kutyus klasszikus ugatás helyett inkább röfögéshez hasonló hangot hallatott.

A gazdi úgy véli, hogy kutyájának nincsenek fájdalmai, de az orvosok nem tudják, hogy ezzel a rendellenességgel meddig élhet a kutya. Jelenleg teljesen egészséges és boldog kutya, csak épp néhány dolgot másképp kell csinálnia, mint más kutyáknak.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: laughingsquid.com)