Jump to content

Kereső applikáció

2015. 01. 28. 16:05

A Vigyél Haza Alapítvány közel tíz éve végzi áldozatkész munkáját a magukra hagyott állatok között. Számos rendezvénnyel, programmal kívánnak új lehetőséget adni a sanyarú sorsú állatoknak. Még egy telefonos applikációt is megalkottak az elkószált ebek megtalálására.

A Vigyél Haza Alapítvány mobiltelefonos alkalmazás ötletgazdája nem más, mint maga az alapítvány létrehozója, azaz Óvári András. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy az eltűnt állatot a lehető leggyorsabban megtalálhassák. A kulcsszó a gyorsaságon van.

Az okostelefonra telepített mobilalkalmazással azonnal megkezdődhet a kutya keresése, fotókat is fel lehet tölteni, valamint a kutya adatait is meg lehet adni. Ha valaki egy kóbor állatot lát, annak fényképét feltölti az oldalra, beírja a kutya megtalálásának helyét és idejét, a gazdi hamarabb rátalálhat kedvencére.

Az alkalmazás arra is megfelelő, hogy akik kutyust szeretnének magukhoz venni, azok kapcsolatot tudjanak létesíteni a menhelyekkel, gyepmesteri telepekkel. A civil szervezeteknek nagy lehetőség ez, hiszen meglévő kutyáik képeit feltölthetik és az örökbefogadók előre megnézhetik, melyik kutyust szeretnék magukhoz venni.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: lailanma.hu)