Jump to content

Fifi és Pamela esete

2015. 02. 01. 16:05

Mi vihet rá embereket, hogy náluk gyengébb, ártatlan állatokat bántsanak, kegyetlenkedjenek velük? Ennyire nagy galádságot követtek el ezek a kutyusok?

Egy Békés megyei településen rendőrök keresték fel az egyik lakost, miszerint a kutyáit keresik. A meglepett férfi megnézte udvarában a két ebet, de nem voltak sehol. Együtt mentek át a szomszédba, ahol a gazda legnagyobb megdöbbenésére kutyái összeverve, reszketve várták. A félelemtől és a fájdalomtól mozdulni sem tudtak az állatok.

Az egyik eb súlyosan megsérült, a másik csak könnyebben. Pamelára több műtét is várhat, hiszen szilánkosra tört a lába, száját is műteni kell, több fogát kiverték. Fifi azonnal lábra tudott állni, de kapott ütést rendesen. Olyan műtétek várnak Pamelára, amelyet a gazdi önerőből nem képes kifizetni, hiszen akár 50-100 ezer forintba is kerülhet.

Egy állatvédő egyesület segít összegyűjteni a pénzt a költségekre.A gazdi azt mondta, hogy inkább kifizette volna a gondatlan állattartásért kiszabott összeget, mintsem ezt tegyék állataikkal. Az állatokat befogadták, a család gyermekeinek kedvence.

A tulajdonos nem érti, hogy bánhatott így a szomszéd az állatokkal Nem lehetett volna szólni? Megbeszélni?

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: delmagyar.hu)