Jump to content

Fehova Winter Dog Show

2015. 02. 12. 16:05

A hét vége felé, a hétvégére kiváló programnak bizonyulhat a Fehova Winter Dog Show. Mától 4 napon keresztül lesz látogatható a rendezvény. De mi ez?

A Fehova egy több mint 5 ezer kutyát felvonultató kiállítás, amelyet Budapesten a Hungexpo B és D pavilonjában rendeznek meg. A programsorozat csütörtökön 10 órától kezdődik, a Best in Show műsorral zárul vasárnap.

Az érdeklődők megnézhetik a Cerberos Kutyaiskola bemutatóját, a Millennium-telepi Kutyakiképző Iskola bemutatóját, valamint a kutyakozmetikai versenyt.

A kiállítók fajtánkénti bírálata időbeosztással kerül majd lebonyolításra, amelyek alkalmával kiadják a kitűnő (kék kártya), a nagyon jó (piros kártya), a jó (sárga kártya) és a megfelelt (zöld kártya) díjakat. Kisorsolják legjobb kutyákat is.

A Fehova Winter Dog show 2015. február 12-15- között látogatható. Csütörtöktől szombatig 9-től este 6 óráig lesz nyitva, vasárnap pedig 9-től délután 5 óráig.

Jegyeket a helyszínen is meg lehet vásárolni, amely kedvezmények nélkül 2500 Ft-ba, online elővételben 2000 Ft-ba, online regisztráció esetén 1500 Ft-ba kerül. A X. kerületi lakosoknak 500 Ft a belépési díj. A családi jegy két felnőtt és három gyerekek belépésre jogosít 5000 Ft-ért. 6 éves kor alatt a belépés pedig ingyenes.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: brillpadme.hu)